cultuurverslag den haag

Cultuurverslag :  Museum in Den Haag

Niet zo lang geleden gingen we met de klas naar Den Haag, we moesten om 8 uur op school zijn en geen minuut later, anders zouden ze zonder je vertrekken.
Ik was er om half acht, nog vroeger dan Sylvia.
Het grappige aan uitstapjes met het ivko, is dat ze altijd later vertrekken dan wordt afgesproken, dus dan haast jij je naar school om daar nog een half uur te wachten in de bus.
Anyways, ik dwaal af.
 
Nadat wij hadden rondgedwaald in Den Haag met ProDemos en we de tweede kamer hadden gezien gingen we naar een museum, ikzelf zou het niet de stempel museum geven, eerder een kinderdagverblijf, ik was vol goede moed toen we er aan kwamen, maar al snel veranderde dat in een vermoeiende strijd om wakker te blijven.
ik voelde al meteen hoe het zou gaan, de leiders die de ‘ tour ‘ zouden begeleiden zaten me niet lekker, het voelde alsof ze ons aanzagen als kleuters.
(  sommige leerlingen gedroegen zich ook zo )

we moesten een speurtocht doen, oh joepie, hoe vaak wil het ivko ons nog een speurtocht laten doen? Ik wordt er een beetje ziek van.
janice en ik gingen samen op stap met een van de tablets die werden uitgedeeld, en liepen op ons gemakje door het ‘ museum ‘ we vervulde de opdrachten matig, weinig punten gescoord, maar zoals ik al zei maakte me dat geen ***** uit.
toen we eindelijk klaar waren moesten we de punten die we hadden spenderen aan objecten voor ons eigen museumkamer, we plaatsten de spullen en gingen toen uitgestrekt liggen op de bank, blij dat het voorbij was.

Even om het samen te vatten, ik vond het uitstapje naar den haag best oké , maar dat laatste museum was gewoon belachelijk. Ik weet dat ik ouder ben dan de rest maar dit was gewoon te kinderachtig en TE overdreven gedaan!  Ik hoop dat we dit niet nog een keer gaan doen.

Anna peroti, H4B

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s